Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane

Home Prezentare
proiect
Evolutie
proiect
Cursuri de formare
profesionala

Sustenabilitate proiect

Achizitii
publice
Contact

PARTENER 4 :
SC Groove Hour SRL

 

Firma Groove Hour SRL Constanta este o firma specializata in consultanta de afaceri si management, precum si activitati de marketing si promovare.  
Groove Hour SRL Constanta are peste 65 de proiecte ce au fost elaborate si implementate, atat de natura investitionala, cat si  soft. Proiectele cu cel mai mare impact sunt cele de constructie institutionala, de creare a structurilor de afaceri, precum si cele de infrastructura publica si dezvoltare comunitara. Aceste  proiecte, a caror beneficiari sunt agentii economici, acopera o gama larga, de la proiecte in domeniul energiei din surse regenerabile, la investitii in turism.
Firma Groove Hour SRL Constanta a elaborate si studii si cercetare, cu precadere in domeniul economic.  Activitatile de marketing si promovare ale societatii, se refera in special la campanii la nivel local sau national, campanii de media, branding si identitate vizuala.
Firma elaboreaza si implementeaza campanii cu impact social si economic, la granita intre afacere si responsabilitate sociala, cum ar fi proiectul I-tour, de promovare a turismului intern, proiectul de valorizare si promovare a monumentelor istorice din judetul Constanta, in colaborare cu autoritati si institutii publice sau programul national de promovare a donarii de sange benevole.

Date de contact:
SC Groove Hour SRL
B-dul Mamaia, nr. 87, Bl. LS7, Ap.1, Constanta
Tel/Fax: 0241/618255
Email: office@groovehour.com, Web-site: www.groovehour.com
Responsabil tehnic:  Alina Vasilescu, E-mail: office@extramuros.ro

PREZENTARE PARTENERI
Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta

                         

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu
poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!