Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane

Home Prezentare
proiect
Evolutie
proiect
Cursuri de formare
profesionala

Sustenabilitate proiect

Achizitii
publice
Contact

PARTENER 1 :
Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie -  Filiala Constanta

 

Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie-Filiala Constanta s-a infiintat in anul 1992, la initiativa Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Camerelor de Comert si Industrie Teritoriale  si  are ca scop principal, formarea profesionala a adultilor respectiv sprijinirea dezvoltarii meseriilor si  a ocupatiilor, in stransa corelare cu cerintele pietei muncii din judetul Constanta.
               S.R.A.F  este  furnizor de formare profesionala autorizat pentru:  Tehnician cadastru, funciar-topograf, Tehnician maseur, Vanzator.
SRAF – filiala Constanta a dezvoltat oferte  de formare cu adresabilitate pentru  someri, salariati, tineri, persoane care doresc sa-si initieze propria afacere, iar la solicitarea agentilor economici si unitatilor bugetare, in domeniul managementului financiar-contabil (fiscalitate, contabilitate bugetara, control financiar intern preventiv, salarizare, achizitii publice).
      SRAF a implementat in calitate de beneficiar doua Proiecte Phare CES 2003/2005 – Dezvoltarea Resurselor Umane si trei proiecte prin Programul de Redistribuire a Fortei de Munca, finantate de Banca Mondiala. Prin cele 5 proiecte, SRAF – fililiala Constanta  a dezvoltat nu numai activitati de formare profesionala, ci si activitati de orientare/consiliere si antreprenoriat.

Date de contact:
Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie - Filiala Constanta
B-dul Alexandru Lapusneanu, nr.185 A
Telefon: 0241/619854, 0241/613907, Fax: 0241/619454
E-mail: sraf@ccina.ro, Web-site: www.sraf.ccina.ro
Responsabil tehnic: Grigor Carmen Mariana, E-mail: carmen.grigor@ccina.ro

 

PREZENTARE PARTENERI
Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta

                         

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu
poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!