Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane

Home Prezentare
proiect
Evolutie
proiect
Cursuri de formare
profesionala

Sustenabilitate proiect

Achizitii
publice
Contact

SOLICITANT:
Camera de Comert Industrie, Navigatie si Agricultura  Constanta - lider proiect

 
Camera de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura constanta este o institutie apolitica, neguvernamentala si non-profit, fondata in anul 1880 si reinfiintata in luna iulie 1990  si este o institutie de utilitate publica. Deasemenea C.C.I.N.A. Constanta este furnizor de formare profesionala autorizat si membra a Pactului Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala in Regiunea Sud Est, a Comitetului Local pentru Dezvoltarea Parteneriatului Social in formarea profesionala, precum si a Consortiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
Misiunea noastra este de a reprezenta interesele membrilor nostri si ale comunitatii de afaceri, furnizarea de servicii pentru dezvoltarea acestora, valorificand parteneriatul public – privat.
In calitate de furnizor de formare profesionala autorizat, incepand cu anul 2003, C.C.I.N.A. Constanta a dezvoltat o oferta de formare diversificata, pe ocupatii si meserii din domenii economice cum ar fi: comert, industrie alimentara, servicii IT, agricultura, turism si alte servicii, asigurand pana in prezent formarea autorizata  a peste 3800 de persoane.  In parteneriat cu  unitati de invatamant superior, a organizat cursuri post- universitare in domenii tehnice, economice, juridice  de interes pentru mediul de afaceri; prin acest sistem au fost scolarizate cca. 400 persoane. Anual  C.C.I.N.A.  Constanta  asigura instruirea  in medie a cca. 600 specialisti din structurile  de conducere ale IMM-urilor, pe teme de interes variate de management general si specific.

C.C.I.N.A. Constanta are expertiza ca aplicant sau partener in implementarea proiectelor cu finantare externa, vizand atat dezvoltarea resurselor umane cat si sprijinirea mediului de afaceri local si regional.

Date de contact:
Camera de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura Constanta
B-dul Alexandru Lapusneanu, nr.185 A
Telefon: 0241/619854, 0241/613907, Fax: 0241/619454
E-mail: office@ccina.ro, Web-site: www.ccina.ro
Manager proiect: Rodica Marinica, E-mail: rodica.marinica@ccina.ro

 

PREZENTARE PARTENERI
Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta

                         

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu
poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!